Ravintolisätiedotus sivuston uutiskirje (1.11.2012): Jo viisi samaa D-vitamiinivalmistetuote-erää analysoitu!

OFF

Tähän mennessä jo viisi Itä-Suomen yliopiston D-vitamiinivalmistetutkimuksessa analysoitua valmistetta (Hankintatukun Vitatabs D 25, Axelluksen Sana-sol, Orionin DeviSol 20, Chemedan Musta aurinko ja Midsonan D-active vahva D-vitamiini ) on voitu osoittaa sisältävän riittävästi D-vitamiinia täsmälleen samassa tuote-erässä. Nämä kaikki lisätutkimukset oli tehty puolueettomassa akkreditoidussa laboratoriossa, jolla on tulosten luotettavuuden osalta suurempi painoarvo kuin Itä-Suomen yliopiston ei-akkreditoidussa laboratoriossa tehdyillä mittauksilla.

D-vitamiinikohua käsitellään tänään (1.11.) myös TV1 A-studion A-talk ohjelmassa otsikolla ”Sekaisin D-vitamiinista”.

Ohjelman kotisivuilla lisätietoja: http://atuubi.yle.fi/ohjelmat/a_studio_talk

Valmiste- ja analyysitiedot on päivitetty Ravintolisätiedotus –sivustolle.  www.ravintolisätiedotus.fi

(Lista päivitetty 1.11.2012)

Ravintolisätiedotus sivuston ylläpito

 

Ravintolisätiedotus verkkosivusto on terveystuotealan virallinen tiedotussivusto. Ravintolisäsivusto tarjoaa tutkittua tietoa ravintolisistä, ravintolisien ainesosista, vuoden terveystuotealan tuotevalinnoista, vuoden rohdoskasveista, terveystuotealan koulutuksesta ja kannustaa luonnonmukaiseen itsehoitoon.

 

This post was written by , posted on November 1, 2012 Thursday at 12:29 pm