Salmiakinmakuinen Vitaplex D-vitamiini sopii koko perheelle

OFF

Lehdistötiedote 8.11.2012

Salmiakinmakuinen Vitaplex D-vitamiini sopii koko perheelle

Vitaplex tuo päivittäistavarakauppoihin uuden koko perheelle sopivan salmiakinmakuisen 10 mikrogramman D-vitamiinin. Pienen, helposti nieltävän tabletin avulla on helppo huolehtia koko perheen riittävästä D-vitamiinin saannista.

 

D-vitamiini auttaa ylläpitämään hampaiden, luuston ja lihasten toimintaa sekä edesauttaa immuunijärjestelmän toimintaa. D-vitamiinia saadaan kalasta, vitaminoiduista maitotuotteista sekä margariineista ja kasvirasvalevitteistä. Lisäksi D-vitamiinia syntyy auringonvalon vaikutuksesta iholla. Monet suomalaiset saavat etenkin talvella liian vähän D-vitamiinia, jolloin ravintolisän käyttö on tarpeen.

Vitaplexin uusi salmiakinmakuinen 10 mikrogramman D-vitamiini sopii koko perheen käyttöön. Pakkauksessa on 250 pientä tablettia, jotka on helppo pureskella, imeskellä tai niellä kokonaisena veden kera.

Vitaplex salmiakinmakuinen D3-vitamiini 10 mikrogrammaa löytyy päivittäistavarakaupan terveystuotehyllystä, suositushinta 12,40 €.

Laadukas ja tutkittu Vitaplex huolehtii hyvinvoinnista

Vitaplex -tuoteperheeseen kuuluu myös vahva 25 mikrogramman D3-vitamiini, joka sopii lisääntyneeseen D-vitamiinitarpeeseen. Pakkauksessa on 180 pientä, helposti nieltävää tablettia.

Ylen Akuutti-ohjelmassa 24.10.2012 julkaistun Itä-Suomen yliopiston tutkimuksen mukaan Vitaplex 3D-vitamiini täyttää Eviran suosituksen vitamiinitablettien D-vitamiinipitoisuudesta. Tutkimuksen mukaan 25 mikrogramman tabletti sisältää 21,6 mikrogrammaa D-vitamiinia.

Vitaplex 25 mikrogramman D3-vitamiini löytyy päivittäistavarakaupan terveystuotehyllystä, suositushinta 12,40 €.

Laadukkaat ja tutkitut Vitaplex-ravintolisäsarjan tuotteet on kehitetty yhteistyössä ravitsemusasiantuntijoiden kanssa.

Vitaplex-sarjan tuotteet kattavat kaikki tärkeimmät ja tavallisimmat ravintolisätarpeet. Sarjaan kuuluvat mm. monivitamiini- ja C-vitamiini-poretabletit, Omega 3 -kalaöljykapselit ja Energy Boost -energiatuotteet sekä D-vitamiinitabletit.

This post was written by , posted on November 8, 2012 Thursday at 10:38 am