Acti Water – vitamiinit pullossa

OFF

LEHDISTÖTIEDOTE, Helsinki 11.12.2012. Mind Spa hyvinvointibrändi jatkaa uutuuksien sävyttämää taivalta lanseeraamalla parhaillaan Suomen päivittäistavara ja horecamarkkinoille Acti Water vitamiinivedet. Trendikäs Acti Water brändi tulikin jo kesällä tutuksi kuluttajille kun se näyttäytyi usein samassa kuvassa suomalaisten julkimoiden kanssa kesän tapahtumissa.

Acti Water on uusi trendikäs Suomessa valmistettava vitamiinivesi tuoteperhe. 500ml pulloon pakattavista Acti Water-valikoimasta on näyttävästi esillä kolme tuotetta. Sarjan tuotteet ovat Balance (pitahaya – mandariini), DayCare (punainen greippi) ja Everything (passionhedelmä).

Acti Water vitamiinijuomat sisältävät lähdevettä, vitamiineja ja kivennäisaineita ja ne saavat makunsa luontaisista aromeista. Jokaisella Acti Water -juomalla on oma ainutlaatuinen vitamiini- ja kivennäisainekoostumuksensa, joka sopii päivän eri hetkiin. Esimerkiksi DayCaren C-vitamiini ja Sinkki sopivat erinomaisesti aamuihin, kun ulkokuoresi tuntuu kaipaavansa piristystä ja Balancen D-vitamiini ja E-vitamiini pitämään kehostasi huolta päivän kovassa rasituksessa.

Vähäkaloriset juomat on makeutettu kevyesti hedelmäsokerilla. Hedelmäsokeria on desissä vain 4,4 g ja kaloreita vain 18.

Mind Spa Brand on vuonna 2009 perustettu, kansainvälisillä markkinoilla toimiva Suomalainen yritys, joka omistaa ja hallinnoi mm. Mind Spa ja Acti Water tuotemerkkejä. Mäntysalo International työllistää 4 osaavaa työntekijää ja välillisesti n. 35 työntekijää.
Yrityksen päätoimiala on juomien ja ravintolisien valmistus, mutta se pyrkii laajentumaan voimakkaasti myös muille elintarviketeollisuuden aloille.

Juri-Jose ”J-J” Mäntysalo (s. 1988) on Mäntysalo Internationalin toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohta ja (suurin) omistaja . J-J:llä on kiinteistöbisneksen- ja arvopaperialan tutkinnot ja hän on työskennellyt ennen yrittäjäksi ryhtymistään mm. yksityis-sijoitusneuvojana.

www.actiwater.fiwww.mindspa.fiwww.mindspadrink.fi

Categories: Juomat
This post was written by , posted on December 11, 2012 Tuesday at 10:38 am