Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry: Terveystuotealan vuoden 2013 voittajat

OFF

Terveystuotealan vuoden 2013 voittajat

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton jäsenet valitsevat vuosittain vuoden terveystuotteen, superruoan, hoitotuotteen ja urheiluvalmisteen. Valinnalla halutaan antaa tunnustusta laadukkaille ja terveyttä edistäville tuotteille. Tuotteet valitaan seuraavin kriteerein:

– takana on tutkimustietoa ja onnistunutta tuotekehitystä
– laaja positiivinen kuluttajapalaute
– tuote on terveystuotealan tavoitteiden ja hengen mukainen; se soveltuu itsehoitotuotteeksi
terveydestään huolehtivalle kuluttajalle
– tuote on laadukas ja luotettava

Vuoden 2013 terveystuote: Harmonia Life Oy:n Regulat

Regulat on luomutuotantoa oleva entsyymivalmiste, joka korjaa elimistön omia entsyymiprosesseja. Regulatista on tullut valtavasti positiivisia kuluttajapalautteita viimeisen vuoden sisään, heti tuotteen markkinoille tulon jälkeen. Tuotteesta on saatu apua muun muassa erilaisiin ruuansulatusvaivoihin ja vatsa‐ongelmiin, ihottumiin, väsymykseen ja alhaiseen vastustuskykyyn. Regulatia voi käyttää myös ulkoisesti monenlaisiin iho‐ongelmiin, kuten huuliherpekseen, ontelosyyliin, hyttysen pistoihin ja ihottumiin.

Vuoden 2013 superruoka: Puhdistamo-Real Foods Oy:n Instant-Pakuri

Instant-Pakuri on käyttövalmis, kuivattu kuumavesiuute suomalaisesta pakurikäävästä. Se sisältää pelkästään liukoisia ja 100% imeytyviä ainesosia. Pakurikäävän kuumavesiuute sisältää erityisesti pakurin beetaglukaaneja. Nämä ovat polysakkarideja, eräänlaisia pitkiä sokeriketjuja jotka aktivoivat immuunijärjestelmää toimimaan tehokkaammin. Pakurin uudesta tulemisesta kertoo myös se, että pakurikääpä on valittu myös vuoden 2013 rohdoskasviksi.

Vuoden 2013 hoitotuote: Frantsilan luomuyrttitila Ky:n Ojan isännän muistolinimentti

Ojan isännän muistolinimentin valinta vuoden hoitotuotteeksi on kunnianosoitus vanhalle suomalaiselle kansanlääkinnälle. Alkuperäisen reseptin kehitti Juho Yli-Oja (1882-1943), joka oli maankuulu kansanparantaja. Nykyisin Frantsilan luomuyrttitilan valmistama Ojan isännän muistolinimentti on tehnyt uuden tulemisen ja nyt se on ollut Frantsilan myydyimpien tuotteiden joukossa jo useita vuosia. Linimentti on erinomainen tuote lihasjännityksiin ja kolotuksiin, nivelkipuihin ja verenkierron elvyttämiseen. Se imeytyy hyvin eikä tahraa. Tuoksu on tehokkaan voimakas.

Vuoden 2013 urheiluvalmiste: Biomed Oy:n EnergyWay

EnergyWay on urheilijoille, kuntoilijoille sekä kaikille lisäenergiaa tarvitseville kehitetty ravintolisä. EnergyWay sisältää kahta luonnonainetta, jotka yhdessä auttavat tasapainottamaan hermotoimintaa, lisäävät stressin sietokykyä ja vaikuttavat positiivisesti mielialaan. EnergyWayn myönteiset vaikutukset perustuvat SOD-entsyymiin, joka on voimakas antioksidantti. Toisena merkittävänä ainesosana vaikuttaa ruusujuuri, joka kohottaa mielialaa ja sitä verrataan vaikutuksiltaan usein Ginseng –juureen. Se auttaa elimistöä sopeutumaan rasitustilanteisiin kuten stressiin ja urheilusuorituksiin kohottamalla energiaa.

This post was written by , posted on February 15, 2013 Friday at 11:38 am