Uuden tutkimuksen tulos: Echinaforce® on tehokas ja turvallinen

OFF

Katso asiantuntija video flunssasta ja sen hoidosta:

Punahattu eli Echinacea purpurea on tehokas rohdoskasvi, jota käytetään mm. flunssan oireisiin ja ylähengitysteiden tulehduksiin. Uusi kliininen tutkimus vahvistaa Vogelin Echinaforcen® ehkäisevän flunssaa ja lievittävän sen oireita.

Lontoossa syyskuussa 2012 pidetyssä Echinacea-konferenssissa infektiolääkärit, virologit ja immunologit keskustelivat echinacean käyttömahdollisuuksista ylempien hengitysteiden sairauksissa. Konferenssissa esiteltiin toistaiseksi mittavimman Echinaforcella tehdyn kliinisen tutkimuksen tulokset. *)

Ehkäisee tartuntaa ja vähentää sairaspäiviä

Tutkimuksen mukaan Echinaforcea® käyttäneet sairastuivat flunssaan plaseboryhmää verrattuna paljon harvemmin, myös sairaspäivien määrä oli ryhmällä selvästi alhaisempi.  Parhaat tulokset tulivat toistuvien flunssatartuntojen vähenemisessä ja influenssatartunnoissa. Eniten Echinaforcen® käytöstä hyötyivät stressaantuneet, tupakoivat tai muusta syystä vastustuskyvyltään heikentyneet.

Tehoa ilman sivuvaikutuksia

Echinaforcea käyttäneillä ei ilmennyt sivuvaikutuksia plaseboryhmää enempää. Yhteensopimattomuutta muiden lääkkeiden kanssa eikä allergiaoireita raportoitu.

Konferenssin osallistujat esittivät, että Echinaforce® tarjoaa tehokkaan ja turvallisen ratkaisun flunssien lyhyt- ja pitkäkestoiseen ehkäisyyn sekä hoitoon. Akuutissa tilanteessa Echinaforce® suositellaan otettavaksi n. 10 päivän kuurina isompina annoksina heti ensimmäisten flunssaoireiden ilmaantuessa. Tällöin se estää oireiden pahenemista ja virusten lisääntymistä elimistössä.

*) Jawad M, Schoop R, Suter A, Klein P, Eccles R. Safety and Efficacy Profile of Echinacea purpurea to Prevent Common Cold Episodes: A Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Trial. Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine. 2012

Categories: Rohtokasvit
This post was written by , posted on March 5, 2013 Tuesday at 6:48 pm