ELIVON UUSI VAHVA+ D50 -VITAMIINIVALMISTE TURVAA RIITTÄVÄN D-VITAMIININ SAANNIN

OFF

Omenanmakuinen Elivo Vahva+ D50 -vitamiini sopii lisääntyneeseen D-vitamiinin tarpeeseen

Kotimaisen Elivon D-vitamiinituoteperhe tarjoaa nyt entistä vahvemman D-vitamiiniuutuuden muun muassa luuston ja lihasten hyvinvointiin ja vastustuskyvyn ylläpitoon. Omenanmakuinen Elivo Vahva+ D50 sisältää D3-vitamiinia 50 μg ja se sopii erityisen hyvin niille, joilla on lisääntynyt D-vitamiinin tarve. Riittävä D-vitamiinin saanti on tärkeää ennen muuta osteoporoosin ehkäisemisessä.

Elivo Vahva+ D50 täydentää Elivon D-vitamiinivalikoimaa, josta on saatavana myös Elivo vahva D25 ja Elivo D10. Uudistuneiden pakkausten etiketeissä tuodaan selkeästi esille D3-vitamiinin määrä tuotteessa. Omenanmakuisen uutuuden makeutusaineena on hammasystävällinen ksylitoli.

Aiempaa vahvemmasta D-vitamiiniuutuudesta hyötyvät erityisesti erityisryhmät, kuten seniorit, jotka eivät saa ravinnosta tarpeeksi D-vitamiinia. Tämän hetkinen D-vitamiinin suurin hyväksyttävä päiväsaanti on aikuiselle 50 μg vuorokaudessa ja lapsille 25 μg vuorokaudessa.

Tamro on teettänyt tutkimuksen Elivo-tuotesarjan D-vitamiinia sisältävän ravintolisävalmisteiden D3-kalsiferolipitoisuudesta puolueettomassa tutkimuslaboratorio Eurofins Scientific Finland Oy:ssä. Tutkimustulosten mukaan Elivo-sarjan D-vitamiinivalmisteet sisältävät ilmoitetun määrän D3-kalsiferolia.

Lisääntyneen D-vitamiinin tarpeen syitä voivat olla esimerkiksi:

 • Iän myötä D-vitamiinin imeytyminen ja sen vaikutukset kudoksissa heikkenevät, saanti ravinnosta voi jäädä niukaksi ja auringonvaloaltistus vähäisemmäksi.
 • Ylipainoisilla D-vitamiini imeytyy normaalipainoisia heikommin.
 • Lisääntynyt tarve voi liittyä moniin sairauksiin esimerkiksi MS-tautiin, reumaan tai diabetekseen.
 • D-vitamiinilisän tarve korostuu erityisesti pimeiden talvikuukausien aikana.
 • Esimerkiksi vegaaniruokavaliota noudattavilla sekä kalaa tai margariineja karttavilla D-vitamiinin saanti ruokavaliosta on yleensä hyvin vähäistä.

Elivo Vahva+ D50

 • Yksi tabletti sisältää D3-vitamiinia 50 μg
 • Pakkauksessa 120 tablettia
 • Omenanmakuinen
 • Ksylitolilla makeutettu
 • Laktoositon, gluteeniton, hiivaton
 • Kotimainen

Tuotetiedot:
Elivo Vahva+ D50, omenanmakuinen purutabletti, 120 tabl. / 60 g, hinta noin 15 €

Lisäksi saatavana:
Elivo Vahva D25, omenanmakuinen purutabletti, 120 tabl. / 60 g, hinta noin 11−12 €
Elivo D10, omenanmakuinen purutabletti, 150 tabl. / 75 g, hinta noin 11 €
Elivo D10, makeuttamaton, 180 tabl. / 36 g, hinta noin 9 €

Lisätietoja:
Tamro Oyj, www.tamro.fi ja www.elivo.fi

Tamro Suomi on Suomen johtava lääkkeiden ja terveyttä ja hyvinvointia edistävien tuotteiden jakelija ja palveluiden tuottaja. Tamro myös markkinoi apteekkien ja luontaistuotekauppojen valikoimiin kuuluvia laadukkaita tuotteita. Tamro Suomen liikevaihto on noin 700 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 370. Tamro Suomi kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on yksi Euroopan johtavista lääkejakelijoista. Lisätietoja: www.tamro.fi


This post was written by , posted on March 22, 2013 Friday at 10:13 am