Vitaplexin kalaöljykapselissa on päivän tarpeelliset D‐vitamiinit

OFF

Vitaplex Omega-3 + D-vitamiini, suositushinta 9,80 €

Vitaplexin uudessa kalaöljykapselissa yhdistyvät hyödylliset Omega-3-rasvahapot ja tarpeellinen D-vitamiini. Päivittäistavarakaupoissa myytävä Omega-3 + D-vitamiini on pieni, helposti nieltävä kalaöljykapseli, jossa on miellyttävä sitruunanmakuinen kuori. Kahden kapselin päiväannos sisältää 20 mikrogrammaa D-vitamiinia.

Omega-3-kalaöljy sisältää tärkeitä EPA- ja DHA-rasvahappoja, jotka ovat hyväksi sydämelle, verisuonille, nivelille ja hermostolle. Omega-3:a saa rasvaisesta kalasta, jota olisi hyvä syödä vähintään kolme kertaa viikossa.

D-vitamiini puolestaan parantaa hampaiden ja luuston terveyttä, tukee lihasten toimintaa sekä vahvistaa immuunipuolustusta ja vastustuskykyä. D-vitamiinia saadaan kalasta, vitaminoiduista maitotuotteista sekä margariineista ja kasvirasvalevitteistä. Lisäksi D-vitamiinia syntyy auringonvalon vaikutuksesta iholla. Monet suomalaiset saavat etenkin talvella liian vähän D-vitamiinia, jolloin ravintolisän käyttö on tarpeen.

Suomessa D-vitamiinien saantisuositukset ovat vielä paljon alle Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen antamien suositusten. Niiden mukaan alle 1-vuotiaille suositellaan 25 mikrogrammaa, alle 10-vuotiaille 50 mikrogrammaa ja muille 100 mikrogrammaa D-vitamiinia päivässä. Suomessa saantisuositukset vaihtelevat iän mukaan 7,5 mikrogrammasta 20 mikrogrammaan.

Vitaplex Omega-3 + D-vitamiini löytyy päivittäistavarakaupan terveystuotehyllystä riittoisana 150 kapselin pakkauksena, suositushinta 9,80 €.

Laadukas ja tutkittu Vitaplex huolehtii hyvinvoinnista

Laadukkaat ja tutkitut Vitaplex-ravintolisäsarjan tuotteet on kehitetty yhteistyössä ravitsemusasiantuntijoiden kanssa.

Vitaplex-sarjan tuotteet kattavat kaikki tärkeimmät ja tavallisimmat ravintolisätarpeet. Sarjaan kuuluvat mm. monivitamiini- ja C-vitamiini-poretabletit, Omega-3-kalaöljykapselit ja Energy Boost -energiatuotteet sekä D-vitamiinitabletit.

This post was written by , posted on April 11, 2013 Thursday at 8:44 am