Kun kevätväsymys ei ota laantuakseen

OFF

Kevätväsymyksen syntysyitä ei tiedetä tarkkaan. Se voi johtua valonmäärän vaihteluista, talven työpaineiden kasautumisesta tai yksinkertaisesti siitä, että talven aikana elimistön ravintovarat on ehdytetty. Jos kevätväsymys ei ota laantuakseen, kannattaa olotilaa kohentaa hyvällä, luonnonmukaisella ravintolisällä. Saksalainen luonnontieteilijä tohtori Strathmeyer kehitti Strath Elixirin muun muassa kevätväsymyksen kukistajaksi.  Siinä on pienissä määrin kaikkea sitä, mitä elimistö voi talven jälkeen kaivata.

”Hyvin monipuolisella ja luonnonmukaisesti tuotetulla tuotteella voi auttaa elimistöä heräämään keväällä, jolloin kehon voimavarat ja vitamiinivarastot on usein käytetty talven aikana. Torienkin tiskit vielä ammottavat tyhjyyttään”, lääkäri ja homeopaatti Merja Riska toteaa.

”Valon ja auringon myötä ihmiset saavat itsensä liikkeelle ja ulkoilemaan. Tämäkin auttaa kevätväsymyksen voittamisessa”, Riska jatkaa.

Ei tarvetta synteettisille energiajuomille

Strath Elixir -yrttihiivavalmiste on jo yli 40 tutkimuksen jälkeen vakuuttava lisäravinne koko perheelle. Eliksiirin valmistus kestää yli kaksi kuukautta (ja sitä valmistetaan edelleen täysin muuttumattomana keksijänsä reseptillä). Tutkimukset ovat osoittaneet, että Strath-valmiste parantaa käyttäjänsä vastustus- ja keskittymiskyvyn ohella sekä fyysistä että psyykkistä suorituskykyä. Se lisää koko perheen virkeystasoa luonnollisesti – energiajuomia ei tarvita!

”Strath-Elixiriä annettiin jo 60-luvulla toipilaille ja se toimii loistavana energiavarastojen lataajana”, Riska neuvoo.

Täysin luonnonmukainen Strath Elixir auttaa jaksamaan arjessa. Se tukee elimistöä väsymyksen ja stressin jälkeen. Eliksiirin ainesosat ja ravinteet ovat tasapainoisina määrinä ja tehokkaasti imeytyvässä muodossa, joten elimistö pystyy käyttämään ne kokonaisvaltaisesti hyväkseen. Tuotteessa ei olekaan mitään väri- tai lisäaineita. Strath edesauttaa myös muiden ravintoaineiden imeytymistä.

Categories: Ravintolisä
This post was written by , posted on May 2, 2013 Thursday at 1:22 pm