Litozin — uusi ruusunmarjakapseli nivelten hyvinvointiin

OFF

8f6db41e74e9f28a_800x800ar

Monet suomalaiset kärsivät nivelkivuista joko pysyvästi tai pitkinä yhtäjaksoisina kausina jossain elämänvaiheessa. Kaikissa ikäryhmissä esiintyy myös nivelrikkoa, mutta se on yleisintä eläkeikäisillä. Uusi Rosenoideja sisältävä Litozin auttaa ylläpitämään terveitä niveliä ja tukee luuston ja ruston normaalia toimintaa. Litozin on valmistettu patentoidulla menetelmällä käsin poimituista ruusunmarjoista. 

Uusi, parannettu Litozin on ruusunmarjajauhetta ja C-vitamiinia sisältävä ravintolisä nivelten hyvinvointiin. Litozin valmistetaan ainutlaatuisella menetelmällä käsin poimituista villiruusunmarjoista. Laajan tutkimus- ja kehitystyön tuloksena on kerätty runsaasti tietoa ruusunmarjojen aktiivisista ainesosista. Axelluksen patentoimalla valmistusmenetelmällä varmistetaan haluttujen ainesosien säilyminen ruusunmarjajauheessa.

Litozinissa on runsaasti luonnollista Rosenoidit-ruusunmarjayhdistettä, joka sisältää muun muassa C-vitamiinia, flavonoideja, karoteeneja, triterpenoidihappoja ja galaktolipidejä. Ruusunmarja on saanut tutkijoilta tunnustusta varteenotettavana ravintolisänä nivelkipujen hoidossa ja nivelten liikkuvuuden lisäämisessä. Parker Instituutin tekemässä tutkimuksessa Litozinin sisältämän Rosenoidit-yhdisteen anti-inflammatorinen eli tulehdusta vähentävä vaikutus todettiin kaksi kertaa niin tehokkaaksi kuin edeltävissä tuotteissa. Tutkimustulokset osoittavat, että ruusunmarjaa voidaan käyttää terveiden nivelten ylläpitoon ja alkaneen nivelrikon hoitamiseen.* Parker Institute on Kööpenhaminan yliopistosairaalan reumatologian laitoksen tutkimusyksikkö.

Tuotteen sisältämä C-vitamiini edistää sidekudosproteiinin, kollageenin, muodostumista luuston ja ruston toimintaa varten. C-vitamiini on myös antioksidantti, joka suojaa kehon soluja hapettumiselta sekä edistää E-vitamiinin muuntumista kehossa aktiiviseen muotoon. Litozin-kapseleiden suositeltava vuorokausiannos on kolme kapselia vuorokaudessa.

Terveet elintavat ehkäisevät nivelrikon syntymistä
Nivelrikko on nivelen sairaus, joka voi aiheuttaa muutoksia nivelrustossa, luussa sekä nivelkapselissa. Nivelrikkoa esiintyy eniten polvissa, lonkissa, sorminivelissä ja selkänikamien välisissä nivelissä. Maailman yleisin nivelsairaus tuottaa merkittäviä kustannuksia erityisesti iäkkäiden ihmisten liikuntakyvyttömyyden vuoksi. Vaikka nivelrikon perimmäistä syytä ei tiedetä, niin vaaratekijöitä nivelrikon muodostumiselle ovat nivelvammat, huono työergonomia, virheasennot, ylipaino sekä liian raskas liikunta. Nivelrikkoa voi ennaltaehkäistä säännöllisellä liikunnalla ja painonhallinnalla sekä työergonomian huomioon ottamisella erityisesti fyysisessä työssä.

Tuotetiedot:
Litozin ruusunmarja-C-vitamiinikapseli, 90 kapselia, hinta noin 17 €

Christensen ym. Comparing Different Preparations and Doses of Rosehip Powder in Patients with Osteoarthritis of the Knee: An Exploratory Randomized Active-Controlled Trial. 2012

Axellus Oy on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseemme perustuen. Tuotteemme sopivat kaikille, jotka haluavat pitää huolta omasta ja läheistensä terveydestä. Axellus Oy:n tunnetuimmat tuotemerkit ovat Möller, Nutrilett, Maxim, Sana-sol, Gerimax ja Ladyvita. Axellus Oy:n liikevaihto on noin 22 milj. euroa ja yritys työllistää 22 henkilöä (2012). Axellus on osa norjalaista Orkla-konsernia. www.axellus.fi.

This post was written by , posted on August 5, 2013 Monday at 10:19 am