Litozin – uusi ruusunmarja-C-vitamiinikapseli nivelten hyvinvointiin

OFF

f5xxablp2jelj51bvnqb

Monet suomalaiset kärsivät nivelkivuista joko pysyvästi tai pitkinä yhtäjaksoisina kausina jossain elämänvaiheessa. Kaikissa ikäryhmissä esiintyy myös nivelrikkoa, mutta se on yleisintä eläkeikäisillä. Uusi Rosenoideja sisältävä Litozin auttaa ylläpitämään terveitä niveliä ja tukee luuston ja ruston normaalia toimintaa. Litozin on valmistettu patentoidulla menetelmällä käsin poimituista ruusunmarjoista.

Uusi, parannettu Litozin on ruusunmarjajauhetta ja C-vitamiinia sisältävä luontainen ravintolisä nivelten hyvinvointiin. Litozin valmistetaan ainutlaatuisella menetelmällä käsin poimituista villiruusunmarjoista. Laajan tutkimus- ja kehitystyön tuloksena on kerätty runsaasti tietoa ruusunmarjojen aktiivista ainesosista. Axelluksen patentoimalla valmistusmenetelmällä varmistetaan haluttujen ainesosien säilymisen ruusunmarjajauheessa.

Litozinissa on runsaasti Rosenoidit-ruusunmarjayhdistettä, joka sisältää muun muassa C-vitamiinia, flavonoideja, karoteeneja, triterpenoidihappoja ja galaktolipidejä. Ruusunmarja on saanut tutkijoilta tunnustusta varteenotettavana ravintolisänä nivelkipujen hoidossa ja nivelten liikkuvuuden lisäämisessä. Parker Instituutin tekemässä tutkimuksessa Litozinin sisältämän Rosenoidit-yhdisteen anti-inflammatorinen eli tulehdusta vähentävä vaikutus todettiin kaksi kertaa niin tehokkaaksi kuin edeltävissä tuotteissa. Tutkimustulokset osoittavat, että ruusunmarjaa voidaan käyttää terveiden nivelten ylläpitoon ja alkaneen nivelrikon hoitamiseen.* Parker Institute on Kööpenhaminan yliopistosairaalan reumatologian laitoksen tutkimusyksikkö.

Tuotteen sisältämä C-vitamiini edistää sidekudosproteiinin, kollageenin muodostumista luuston ja ruston toimintaa varten. C-vitamiini on myös antioksidantti, joka suojaa kehon soluja hapettumiselta sekä edistää E-vitamiinin muuntumista kehossa aktiiviseen muotoon. Litozin-kapseleiden suositeltava vuorokausiannos on kolme kapselia vuorokaudessa.

Terveet elintavat ehkäisevät nivelrikon syntymistä

Nivelrikko on nivelen sairaus, joka voi aiheuttaa muutoksia nivelrustossa, luussa sekä nivelkapselissa. Nivelrikkoa esiintyy eniten polvissa, lonkissa, sorminivelissä ja selkänikamien välisissä nivelissä. Maailman yleisin nivelsairaus tuottaa merkittäviä kustannuksia erityisesti iäkkäiden ihmisten liikuntakyvyttömyyden vuoksi. Vaikka nivelrikon perimmäistä syytä ei tiedetä, niin vaaratekijöitä nivelrikon muodostumiselle ovat nivelvammat, huono työergonomia, virheasennot sekä liian raskas liikunta. Nivelrikkoa voi ennaltaehkäistä säännöllisellä liikunnalla ja ylipainon painonhallinnalla sekä työergonomian huomioon ottamisella erityisesti fyysisessä työssä.

Categories: C-Vitamiini
This post was written by , posted on November 11, 2013 Monday at 1:41 pm