Uudistunut Vitaplex-sarja – kattava ja laadukas ravintolisävalikoima löytyy kätevästi päivittäistavarakaupasta

OFF

bf0b97893b7eb141_800x800ar

 

Vitaplex-ravintolisäsarja on saanut syksyn kunniaksi uuden pirteän ja helposti tunnistettavan ilmeen. Myös tuotevalikoima on kasvanut kolmella uutuustuotteella vastaamaan koko perheen vitamiinitarpeita vauvasta vaariin.

Vitaplex Family Monivitamiini -tabletti sopii koko perheelle

Uusi Family Monivitamiini -tabletti on riittoisa ja edullinen vitamiinivalmiste, joka kattaa täysin päivittäisen vitamiinitarpeen ja soveltuu erinomaisesti koko perheelle. Family-tabletissa on 10 eri vitamiinia ja 7 eri mineraalia. Tabletit ovat pieniä ja helposti nieltäviä. Suositushinta 180 tabletin pakkaukselle on 11,80 €.

Vitaplex 50+ Monivitamiinissa on kaikki tarpeelliset vitamiinit ja hivenaineet sekä inkivääriä aktiivisille ikääntyville

50+ Monivitamiini on täysin uusi Vitaplex-valmiste, jonka koostumuksessa on huomioitu iän myötä kasvava vitamiinien tarve. Siihen on lisätty enemmän D3-, B6- ja B12-vitamiineja sekä foolihappoa ja sinkkiä. 50+ sisältää myös inkivääriä, joka notkeuttaa lihaksia ja niveliä. Suositushinta 100 tabletin pakkaukselle on 11,80 €.

Vitaplex vahva D3-vitamiini avuksi pimeneviin päiviin

Vitaplexin vahva D3-vitamiini sisältää 50 mikrogrammaa D-vitamiinia ja vastaa suomalaisten kasvavaan D-vitamiinin käyttöön. Viime vuosina keskustelu D-vitamiinin saantisuosituksista on käynyt vilkkaana. Suomessa D-vitamiinin saantisuositus (iästä riippuen 10–20 μg) on huomattavasti alhaisempi kuin Euroopan elintarviketurvallisuuselin suosittaa (alle 1-v. 25 μg, alle 10-v. 50 μg ja muut 100 μg). Monet valveutuneet kuluttajat käyttävätkin erityisesti talven pimeinä kuukausina D-vitamiinia enemmän kuin Suomen yleisissä saantisuosituksissa mainitaan. Pienikokoiset tabletit eivät sisällä makeutusaineita. Suositushinta 150 tabletin pakkaukselle on 11,80 €.

Cederrothin oma lääketehdas valmistaa laadukkaat Vitaplex-uutuudet

Vitaplex-sarjan uutuusvitamiinit valmistetaan Cederrothin vuonna 1979 perustetussa Paramedical-lääketehtaassa Tanskassa. Paramedical valmistaa lääkkeitä ja ravintolisiä Cederrothille sekä useille muille eri lääkeyhtiöille sopimusvalmistuksella.

Vitaplex-sarja kattaa kaikki yleisimmät ravintolisätarpeet. Sarjaan kuuluvat C-vitamiini- ja monivitamiiniporetabletit, Omega-3-kalaöljykapselit, Energy Boost -energiatuotteet sekä D-vitamiini- ja monivitamiinitabletit.

Tietoa Vitaplex-sarjasta ja asiantuntijapalvelut liittyen ravintolisien käyttöön ja tuoteneuvontaan:
http://www.vitaplex.fi/

Tietoa Cederroth Paramedicalista:
http://www.paramedical.dk/

This post was written by , posted on November 15, 2013 Friday at 12:29 pm