JÄIKÖ KESÄSTÄ JALKOIHIN JÄLKIÄ? SYKSYLLÄ JOPA 80 % VÄESTÖSTÄ KÄRSII JALKOJEN IHON KOVETTUMISTA JA HALKEAMISTA

OFF

Iho uusiutuu normaalisti noin kuukaudessa. Kuitenkin jopa 80 % väestöstä kärsii jalkojen ihon kovettumista, halkeamista tai känsistä. Tämä johtuu useimmiten siitä, että kuollut ihosolukko ei irtoa normaalisti uusiutuvasta ihosta. Kuollut ihosolukko pääsee näin kertymään ja jalkoihin syntyy epämiellyttäviä kovettumia tai jopa halkeamia. Vaiva on sekä terveydellisesti että kosmeettisesti ikävä. Kuivaa ihoa ja känsiä voi hoitaa rasvaamalla ja hiomalla. Tehokkain keino on tukea kehon omaa ihon kuoriutumis- ja uudistumisprosessia.

FOOTNER-KUORINTASUKKA on ainutlaatuinen uutuus, jolla kuorivan jalkahoidon voi tehdä helposti ilman kiirettä kotioloissa ja aikaa varaamatta.

FOOTNER-KUORINTASUKKA vaikuttaa solusidoksiin ja mahdollistaa kuolleen solukon kuoriutumisen ja uuden pehmeän ihon muodostumisen. Vain 60 minuutin ajan käytettävä sukka kuorii yhdellä käyttökerralla jalkojen kuolleen ihon ja kovettumat. Vaikuttavat aineet tunkeutuvat kuolleiden ihosolukerrosten väliin katkaisten niiden väliset sidokset. Noin viikon kuluttua hoidosta kuollut iho alkaa kuoriutua paljastaen

pehmeämmän ja helppohoitoisemman ihon.

FOOTNER-sarjan muut tuotteet auttavat ylläpitämään jalkapohjan ihon

kosteustasapainoa sekä estävät kovettumien ja karheutumien

uudelleenmuodostumista estämällä kuolleen solukon kertymistä jalkapohjiin.

 

Tutustu tarkemmin: www.footner.fi

Sabora Pharma Oy on vuonna 1997 perustettu kasvava suomalainen perheyritys. Markkinoimme laadukkaita, edistyksellisiä tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen. Tuotteemme ovat resepti- ja itsehoitolääkkeitä, nravintolisiä sekä terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita.

Mikko Laiho, tuotepäällikkö

mikko.laiho@sabora.fi

0405469336

Sabora Pharma Oy

PL 20

03601 Karkkila

 

 

Liitetiedostot

——–

http://www.kyyhky.fi/files/50249e29f0d4a5.83352962/footner-tiedote%206.8.12%20V1.pdf

 

Categories: Uncategorized
This post was written by , posted on August 10, 2012 Friday at 9:28 am