Reader’s Digestin Luotetuin Merkki -tutkimus: Möller on jälleen Suomen luotetuin ravintolisä

OFF

print_ldPi2KPBJG

Kuluttajat ovat valinneet Möllerin Suomen luotetuimmaksi ravintolisä- /luontaistuotemerkiksi jo neljänä peräkkäisenä vuotena. Arvioidut ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen.

Valittujen Palojen eli Reader’s Digestin Luotetuin Merkki -tutkimus toteutettiin 14. kerran ja se on yksi suurimmista Euroopassa tehtävistä kuluttajatutkimuksista. Tutkimukseen osallistui Suomessa 2 026 Valitut Palat -lehden tilaajaa. Euroopan 10 maasta vastaajia oli yhteensä 17 676. Tutkimuksen mukaan erityisesti miehet ja alle 50-vuotiaat luottavat Mölleriin.

Tutkimuksessa selvitettiin avoimella kysymyksellä, mitkä ovat kyselyyn vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 38 eri tuoteryhmässä. Tutkimus tehtiin nettikyselynä.

Möller-tuotteet sisältävät vaikuttavia aineita juuri oikeassa suhteessa pohjoismaisen kuluttajan ravitsemuksellisiin tarpeisiin. Möller-tuotteet sisältävät runsaasti luonnollisia omega-3-rasvahappoja. Omega-3-rasvahapoilla on paljon terveydelle hyödyllisiä vaikutuksia, joista parhaiten on dokumentoitu vaikutukset sydämeen ja verenkiertoon. Myös aivot tarvitsevat omega-3-rasvahappoja.

Möller-tuotteet ovat uraauurtavan rasvahappotutkimuksen ja 160 vuoden tuotekehityksen tulos. Kalaöljymarkkinat luonut Möller turvaa vahvaan näyttöön perustuen terveyden kannalta välttämättömien omega-3-rasvahappojen saannin. Alkuperäisen kalaöljybrändin tuotteet sopivat jokaiselle, joka haluaa ylläpitää terveyttään ja arvostaa vastuullisuutta.

Axellus Oy on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseemme perustuen. www.axellus.fi

Categories: Ravintolisä
This post was written by , posted on March 18, 2014 Tuesday at 12:36 pm