KONJAK ON LAIHDUTTAVA ELINTARVIKE

OFF

KONJAK ON LAIHDUTTAVA ELINTARVIKE

Konjak on ainoa Suomen markkinoilla oleva ravintolisä, joka sisältää EU:n terveysväitteen mukaisen määrän (3 g/vrk) laihduttavaa glucomannan-kuitua.

EU:n parlamentti vahvisti toukokuussa EFSA:n tiukkoihin tieteellisiin tutkimuksiin perustuvan terveysväitteen, jonka mukaan konjac-mukulakasvin juuresta peräisin oleva glucomannan-kuitu laihduttaa yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa.

Glucomannan on EU:n historiassa ensimmäinen elintarvikkeen ainesosa, joka on saanut laihduttavan terveysväittämän.

Konjakin glucomannan-kuitu täyttää vatsaa auttaen laihduttajaa pienentämään annoskokoa ja se ohjaa pysyviin ruokailutapojen muutoksiin. Konjakin sisältämä kromi pitää verensokerin tasaisena ja hillitsee napostelua. Glucomannania ja kromia sisältävä Konjak voi tehostaa laihtumista jopa 60 % yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa.

Annostus: 2 tablettia nautitaan runsaan veden kera puoli tuntia ennen päivän kolmea pääateriaa. Tuote sopii pitkäaikaiseen käyttöön.

 

Mezina AS on tanskalainen perheyritys, joka on kehittänyt ja tuottanut korkealaatuisia ravintolisiä jo 30 vuotta Pohjois-Euroopan markkinoille. Konsernin Suomen tytäryhtiö Mezina Oy on Luontaistuotealan Tukkukauppojen liiton jäsenyritys. Mezinan tuotteita on myynnissä yli 700 luontaistuote- ja terveyskaupasta, luontaistuoteosastoilta sekä apteekeista.

 

Categories: Tuote-esittelyt
This post was written by , posted on August 14, 2012 Tuesday at 11:02 am