Oy Valioravinto Ab: Ilmapallovatsalle helpotusta entsyymeistä ja maitohappobakteereista

OFF

Aina ei ehdi ja jaksa – mutta vatsa ei pidä epäsäännöllisistä ja epäterveellisistä ruokailutavoista, stressistä eikä liikunnan puutteesta. Seurauksena on usein epämukavia ruuansulatusvaivoja: turvotusta, kipristelyä, ilmavaivoja, ummetusta. Valioravinnon uutuustuote EnzyLact tuo helpotusta ilmapallovatsalle ainutlaatuisella ruuansulatusentsyymien ja maitohappobakteerien yhdistelmällä.

EnzyLact sisältää neljä ruuansulatusentsyymiä ja kolme maitohappobakteerikantaa. Mukaan valitut ruuansulatusentsyymit pilkkovat ruuasta proteiineja, rasvaa, tärkkelystä ja laktoosia jo heti ruuansulatusprosessin alussa. Maitohappobakteerit puolestaan vahvistavat ihmisen omia suolistomikrobeja ja tasapainottavat suoliston toimintaa. Näin EnzyLact auttaa ruuansulatusta eri tavoin koko matkalla.

– EnzyLactissa on hienoa juuri sen monipuolisuus ja helppous, toteaa Valioravinnon tuotepäällikkö Juha Sihvonen. Monissa tuotteissa on vain joko ruuansulatusentsyymejä tai maitohappobakteereja – EnzyLactista ne saa kaikki yhdestä ja samasta kapselista.

Luonnollista ja nopeaa apua

– Jokainen tietää, miten ikävältä ja kiusalliselta turvonnut ja möyrivä maha tuntuu. EnzyLact tuo helpotusta varsin nopeasti; entsyymit alkavat vaikuttaa jo parin tunnin kuluessa kapselin nauttimisesta ja maitohappobakteerit yleensä muutaman päivän säännöllisen käyttämisen jälkeen, kertoo Sihvonen.

EnzyLactissa on samoja ruuansulatusentsyymejä ja maitohappobakteereja, joita on luonnostaankin jokaisen ihmisen ruuansulatuskanavassa. Aina oma elimistö ei kuitenkaan tuota niitä riittävästi, ja silloin voi olla paikallaan hieman avittaa sitä. Riittävä ruuansulatusentsyymien määrä ei ainoastaan helpota oloa vaan myös edesauttaa ravintoaineiden, vitamiinien sekä hivenaineiden imeytymistä, kun ravinto on paremmin pilkkoutunut. EnzyLactin entsyymit on suojattu siten, että ne aktivoituvat vasta juuri siinä kohdassa ruuansulatuskanavaa, missä niitä kutakin tarvitaan.

EnzyLactin maitohappobakteerit ovat korkealaatuisia ja tutkitusti tehokkaita. Ne eivät menetä tehoaan kaupan hyllyllä, vaan säilyvät yhtä aktiivisina aina parasta ennen –päiväykseen asti. Ne sietävät myös vatsahappoja erittäin hyvin ja löytävät tiensä juuri oikeaan kohtaan suolistossa. Maitohappobakteerien määrä EnzyLactin päiväannoksessa on optimoitu juuri sopivaksi kyseisille maitohappobakteereille.

Faktat: EnzyLact

  • Myydään luontaistuotealan erikoisliikkeissä ja apteekeissa.
  • Hinta n. 19,50 € / 60 kapselin pakkaus.
  • 1 kapseli sisältää ruuansulatusentsyymejä 155 mg (proteaasi, amylaasi, lipaasi ja laktaasi)
  • 1 kapseli sisältää maitohappobakteereja 1 mrd. cfu (L.gasseri, B.bifidum, B.longum)
  • Ei sisällä sokeria, hiivaa, gluteenia, laktoosia eikä maitoproteiinia.
  • Lue lisää EnzyLactista osoitteessa www.valioravinto.fi/enzylact

Pietarsaarelainen perheyritys Valioravinto on perustettu vuonna 1960, ja sen liikeideana on alusta asti ollut tuottaa puhtaita ja luontaisia vaihtoehtoja suomalaisten hyvinvoinnin tueksi. Valioravinnon arvostus kuluttajien että luontaistuotealan parissa näkyy muun muassa sen jatkuvassa menestyksessä Vuoden Terveystuote, Superruoka ja Hoitotuote -palkinnoissa. Voitto on tullut kotiin jo 13 kertaa, useammin kuin yhdelläkään kilpailijalla. Valioravinto panostaa tulevaisuuteen ja kehittää jatkuvasti uusia tehokkaita, turvallisia ja tutkittuja tuotteita ihmisten hyvinvoinnin tueksi. Laadulle asetetaan tiukat vaatimukset, mistä osoituksena on yrityksen lääketehdas- ja lääketukkuoikeudet.

This post was written by , posted on September 3, 2012 Monday at 9:36 am