Hedelmäinen Vitaplex Fruit Mix -monivitamiinipore tarjoaa kaikki päivän vitamiinit

OFF

Tutun appelsiinin makuisen poreen rinnalle tuli nyt uusi herkullinen ja hedelmäinen makuvaihtoehto Fruit Mix. Vitaplexin monivitamiiniporeesta saat heti aamusta kaikki tärkeimmät vitamiinit yhdellä raikkaalla ja hyvänmakuisella juomalasillisella.

Vitaplex-sarjan tuotteet kattavat kaikki tärkeimmät ravintolisätarpeet erilaisissa elämäntilanteissa. Monivitamiinivalmisteet sopivat varsinkin kiireisille ihmisille ja niille, jotka syövät turhan vähän hedelmiä ja vihanneksia.

Vitaplex-monivitamiiniporeesta saat tärkeimpien vitamiinien päivätarpeen yhdellä lasillisella. Vitaplex-pore sisältää päivän tarpeen B‐,C‐,D‐ ja E‐vitamiineja.

Laadukkaat ja tutkitut Vitaplex-ravintolisäsarjan tuotteet on kehitetty yhteistyössä ravitsemusasiantuntijoiden kanssa.

Vitaplex-tuotteet löytyvät helposti päivittäistavarakaupan terveystuotehyllystä.

Vitaplex-monivitamiiniporeen makuvaihtoehtoja ovat appelsiini ja uusi Fruit Mix. Ovh 2,80 €.

Vitaplex-sarjan tuotteet kattavat kaikki tärkeimmät ja tavallisimmat ravintolisätarpeet. Sarjaan kuuluvat mm. monivitamiini- ja C-vitamiini-poretabletit sekä Omega 3 – kalaöljykapselit ja D-vitamiinitabletit.

This post was written by , posted on September 17, 2012 Monday at 1:19 pm