Oy Valioravinto Ab: Taltuta syysflunssa 100 grammalla tyrniä

OFF

Tyrni on tunnetusti terveyspommi. Tyrnissä on runsaasti C-vitamiinia, jonka on todettu auttavan erityisesti vastustuskykyyn, väsymyksen vähentämiseen ja solujen suojaamiseen hapettumisstressiltä. Lisäksi tyrnissä on paljon terveellisiä flavonoleja. Valioravinnon uutuustuote Tyrni Flavo C tarjoaa tyrnin hyvät ominaisuudet helpossa muodossa.

Syksyn flunssakausi iskee väistämättä jossain vaiheessa. Siihen kannattaa varautua vahvistamalla elimistön vastustuskykyä. Mikään konsti ei varmuudella estä flunssan tarttumista, mutta tutkimusten mukaan C-vitamiini saattaa lyhentää flunssan kestoa. C-vitamiinin saantia kannattaa lisätä heti, kun flunssan ensimmäiset oireet ilmaantuvat. Tyrni on yksi C-vitamiinipitoisimmista marjoista.

– Kaksi Tyrni Flavo C –tablettia sisältää saman verran C-vitamiinia ja tyrnin flavonoleja kuin suunnilleen 100 grammaa marjoja – todella helppoa, toteaa Valioravinnon tuotepäällikkö Juha Sihvonen. Tyrni Flavo C:tä voi käyttää ympäri vuoden, ja tarvittaessa voi kuuriluontoisesti ottaa pari tablettia enemmän päivässä.

C-vitamiinilla on paljon terveysvaikutuksia

C-vitamiini on meille kaikille välttämätön vitamiini, ja sillä on useita todennettuja terveysvaikutuksia. Sen on todettu mm. edistävän normaalia vastustuskyvyn toimintaa, auttavan vähentämään väsymystä, suojaavan soluja hapettumisstressiltä sekä edistävän hermoston normaalia toimintaa. Tyrnin oman C-vitamiinin tueksi Tyrni Flavo C –tabletteja on vielä vahvistettu lisätyllä C-vitamiinilla.

Tyrni huolehtii itsestään flavonoliensa avulla

Tyrni on ikivanha kasvi, joka on alun perin kotoisin Aasiasta. Tyrni kasvaa vaatimattomassakin maassa ja vaikeissa olosuhteissa, kunhan se saa tarpeeksi valoa.

– Tyrniä suojaavat sen sisältämät flavonolit: isoramnetiini, kversetiini ja kemferoli, selittää Sihvonen. Yksinkertaistetusti sanottuna flavonolit ovat marjan omia suoja-aineita, jotka suojaavat sitä esimerkiksi auringon säteiltä, kasvitaudeilta ja tuhohyönteisiltä – ja samoista flavonoleista on hyötyä meille ihmisillekin.

Kaveriksi sinkki

Tyrni Flavo C:n kaveriksi flunssan taltuttamiseen sopivat mainiosti Valioravinnon Kelasin Sinkki –tabletit, jotka ovat hyvin imeytyviä ja laadukkaita sinkkitabletteja. Tutkimuksissa on saatu viitteitä siitä, että myös sinkki voi lyhentää flunssan kestoa. Kuten C-vitamiininkin kohdalla, sinkin saantia kannattaa lisätä heti flunssan ensioireiden ilmaannuttua. 


Faktat: Tyrni Flavo C

  • Myydään luontaistuotealan erikoisliikkeissä ja apteekeissa.
  • Hinta n. 18 € / 60 tabletin pakkaus.
  • 2 tabletin päiväannoksessa tyrnimarjan flavonoleja 30 mg ja C-vitamiinia 250 mg.
  • Sopii flunssan taltuttamiseen, ja tuotteesta saattaa olla erityistä apua aktiiviurheilijoille tai muille henkilöille, joilla vastustuskyky on fyysisen stressin tai muun syyn takia alentunut.
  • Lue lisää Tyrni Flavo C:stä osoitteessa www.valioravinto.fi/tyrni-flavo-c

Pietarsaarelainen perheyritys Valioravinto on perustettu vuonna 1960, ja sen liikeideana on alusta asti ollut tuottaa puhtaita ja luontaisia vaihtoehtoja suomalaisten hyvinvoinnin tueksi. Valioravinnon arvostus kuluttajien että luontaistuotealan parissa näkyy muun muassa sen jatkuvassa menestyksessä Vuoden Terveystuote, Superruoka ja Hoitotuote -palkinnoissa. Voitto on tullut kotiin jo 13 kertaa, useammin kuin yhdelläkään kilpailijalla. Valioravinto panostaa tulevaisuuteen ja kehittää jatkuvasti uusia tehokkaita, turvallisia ja tutkittuja tuotteita ihmisten hyvinvoinnin tueksi. Laadulle asetetaan tiukat vaatimukset, mistä osoituksena on yrityksen lääketehdas- ja lääketukkuoikeudet.

This post was written by , posted on September 26, 2012 Wednesday at 1:55 pm