Tuoteuutuus Bayerilta: Berocca® Boost ravintolisä Piristyspotku väsymyksen iskiessä

OFF

Kiireinen työ, opiskelu, harrastukset ja vielä kotihommat päälle. Kun takki on tyhjä, ota lisäpotku arkeen poreiden muodossa. Berocca® Boost on uusi vitamiinijuoma, joka antaa piristää juuri silloin, kun väsymys valtaa kehon tai mielen. 

Berocca® Boost on ravintolisä, joka sisältää C-vitamiinia, kaikkia kahdeksaa B-ryhmän vitamiinia, kivennäisaineita sekä guaranaa, luonnon omaa piristettä. Northumbrian yliopiston kognitiivisen psykologian osastolla Englannissa tehdyn tutkimuksen mukaan guaranan, B-vitamiinin ja kivennäisaineiden yhteisvaikutus vähensi tehokkaasti väsymystä, paransi koehenkilöiden nopeutta ja tarkkuutta sekä vaikutti suotuisasti keskittymiskykyyn ja lähimuistiin.

Tuote sopii kaikille, jotka haluavat terveellisen vaihtoehdon kupille kahvia tai keinotekoisille energiajuomille. Kliinisesti tutkittu Berocca® Boost -poretabletti piristää esimerkiksi tiukan työ- tai tenttiputken keskellä, keskittymistä tai fyysistä ponnisteluja vaativissa suorituksissa tai väsymyksen iskiessä töiden jälkeen.

Berocca® Boost on saatavilla vain apteekeista. Valmiste on sokeriton ja säilöntäaineeton eikä sisällä keinotekoisia väriaineita. Tuote sisältää vain vesiliukoisia vitamiineja ja sopii päivittäiseen käyttöön mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Valmistetta ei suositella lapsille, raskaana oleville, imetyksen aikana tai kofeiiniherkille henkilöille.

Lisätietoa Berocca® Boost -valmisteen koostumuksesta

Berocca® Boost sisältää C-vitamiinia, kaikkia kahdeksaa B-ryhmän vitamiinia, kivennäisaineita sekä guaranaa.

B- ja C-vitamiinit Elimistö tarvitsee B-vitamiineja muun muassa hermoston toimintaan, energiantuotantoon ja aineenvaihduntaan. C-vitamiini parantaa raudan imeytymistä ja on lisäksi tärkeä hampaiden, luuston ja hiussuonten kehitykselle ja toiminnalle.

Guarana Guarana on luonnon oma piristysaine, joka vähentää väsymystä sekä lisää keskittymiskykyä ja reagointinopeutta. Trooppinen guarana-marja on kotoisin Amazonin sademetsästä, jossa paikalliset asukkaat käyttivät sitä saadakseen energiaa pitkiin vaelluksiin. Berocca® Boostin sisältämä guarana vastaa kofeiinimäärältään noin yhtä kahvikupillista.

Magnesium ja sinkki Kivennäisaineet osallistuvat useimpiin elimistön toimintoihin. Magnesium vähentää myös väsymyksen tunnetta ja sinkki on puolestaan tärkeä hivenaine ja monien proteiinien rakennusosa.

Berocca® Boost pähkinänkuoressa:

o Piristävä kofeiinipitoinen ravintolisä aikuisille
o Annostus 1 poretabletti vuorokaudessa liuotettuna vesilasilliseen
o Sisältää guaranaa, vitamiineja ja hivenaineita
o Tehokkuus kliinisesti testattu
o Pakkauskoot 15 ja 30 tablettia
o Sopii diabeetikoille, kasvissyöjille ja laktoosi-intolerantikoille
o Ei suositella raskaana oleville, imetyksen aikana tai kofeiiniherkille
o Ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elämäntapojen korvikkeena

This post was written by , posted on September 26, 2012 Wednesday at 3:17 pm