Lisätutkimus vahvisti Sana-solin sisältävän D-vitamiinia pakkauksessa ilmoitetun määrän

OFF

Itä-Suomen yliopiston D-vitamiinitestissä käytetystä Sana-sol D-vitamiini 25 µg -tuote-erästä tehty lisätutkimus on valmistunut. Tuoreet testitulokset vahvistavat tuotteen sisältävän D-vitamiinia pakkauksessa ilmoitetun määrän.

Todistaaksemme Sana-sol D-vitamiini 25 µg -tuotteiden laadun, testasimme myös muita tuote-eriä. Myös nämä sisälsivät D-vitamiinia pakkauksessa ilmoitetun määrän. Testitulokset vahvistavat Sana-sol-tuotteiden korkean laadun ja luotettavuuden.

Analyysi tehtiin Axelluksen laboratoriossa. Myöhemmin tällä viikolla saamme akreditoidun elintarviketurvallisuuslaboratorion tekemät testitulokset.

Axelluksen laatupolitiikka perustuu elintarviketurvallisuusstandardiimme OFSS:n, HACCP-järjestelmään sekä allergeenimääräysten ja GMO-vapaiden raaka-aineiden käytön noudattamiseen. Orklan tuoteturvallisuusstandardi OFSS on tiukempi kuin vastaavat eurooppalaiset (GMP Good Manufacturing Practise ja BRC British Retail Consortium). Lisäksi teemme yhteistyötä yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa ja tuotteidemme terveysvaikutuksia testataan laajasti niin omasta kuin ulkopuolisten tahojen toimesta.

This post was written by , posted on October 30, 2012 Tuesday at 12:24 pm